Οδηγοί

Τι είναι: Η ροή φωτογραφιών μου και πώς διαφέρει από το Roll Camera και τις φωτογραφίες iCloud;

Σπίτι/Μαθαίνω/ Τι είναι: Η ροή φωτογραφιών μου και πώς διαφέρει από το Roll Camera και τις φωτογραφίες iCloud;

Τι είναι: Η ροή φωτογραφιών μου και πώς διαφέρει από το Roll Camera και τις φωτογραφίες iCloud;

Από τον Kevin Arrows 30 Σεπτεμβρίου 2019 διαβάστε 3 λεπτά

Σήμερα το cloud storage γίνεται πιο χρήσιμο για κοινή χρήση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας περιεχομένου με διαφορετικές συσκευές. Η Apple παρέχει το iCloud ως αποθήκευση cloud για τους χρήστες. Ωστόσο, κατά την κοινή χρήση φωτογραφιών και αρχείων μέσω του cloud storage, οι χρήστες βρίσκουν την επιλογή My Photo Stream και πολλοί χρήστες δεν το γνωρίζουν. Πολλοί χρήστες μπερδεύονται για τη διαφορά μεταξύ της ροής φωτογραφιών μου, του ρολού κάμερας και των φωτογραφιών iCloud. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τη ροή φωτογραφιών μου και τη διαφορά με άλλες δυνατότητες.

Τι είναι η ροή φωτογραφιών μου;

Αυτή η δυνατότητα Apple ανεβάζει τις πρόσφατες φωτογραφίες σας σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας. Μπορεί να αποθηκεύσει 1000 εικόνες που αποθηκεύονται για 30 ημέρες. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις φωτογραφίες σας στη ροή φωτογραφιών μου από οποιαδήποτε από τις συνδεδεμένες συσκευές σας, αρκεί να έχετε ρυθμίσει το iCloud σε όλες τις συσκευές σας. Η ροή φωτογραφιών μου δεν παρέχει καμία επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για φωτογραφίες. Όταν είναι ενεργοποιημένη η Ροή φωτογραφιών μου και τραβήξετε νέες φωτογραφίες, θα φορτώσει αυτόματα και θα εμφανιστεί σε όλες τις άλλες συσκευές σας. Δεν χρειάζεται να ανεβάσετε κάθε νέα φωτογραφία που τραβάτε.

Πώς να χρησιμοποιήσω τη ροή φωτογραφιών μου;

Από προεπιλογή, η ροή φωτογραφιών μου είναι απενεργοποιημένη στις συσκευές σας iOS. Μόλις ενεργοποιηθεί, η ροή φωτογραφιών μου θα ξεκινήσει αυτόματα να ανεβάζει τις φωτογραφίες σας. Θα υπάρχει ένα διαφορετικό άλμπουμ για τη ροή φωτογραφιών μου στην εφαρμογή "Φωτογραφίες". Η ροή φωτογραφιών μου θα ανεβάσει όλες τις εικόνες από το Roll Camera με όριο 1.000 φωτογραφιών. Μπορείτε να την ενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις της συσκευής σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοίξτε τη συσκευή σας Ρυθμίσεις εφαρμογή και μεταβείτε στο Φωτογραφίες επιλογή.
  2. Πατήστε το κουμπί εναλλαγής Για Η ροή φωτογραφιών μου επιλογή στις ρυθμίσεις φωτογραφιών.
  3. Αυτό θα επιτρέψει τη ροή φωτογραφιών μου στη συσκευή σας και θα αρχίσει να ανεβάζει τις φωτογραφίες σας.

Εάν δεν θέλετε να σπαταλήσετε το χώρο σας με πολλά αντίγραφα ή κακές εικόνες που δεν θέλετε να αποθηκεύσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε να διαγράψετε τις κακές εικόνες πριν ενεργοποιήσετε τη ροή φωτογραφιών μου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λειτουργία τηλεφώνου ή μια εφαρμογή τρίτου μέρους για γρήγορη εύρεση και διαγραφή παρόμοιων ή θολών φωτογραφιών που δεν χρειάζεστε.

Διαφορά μεταξύ της ροής φωτογραφιών μου και της φωτογραφικής μηχανής

Μπορείτε να βρείτε τα άλμπουμ "Ροή φωτογραφιών μου" και "Ρολό κάμερας" στην εφαρμογή "Φωτογραφίες". Ωστόσο, μερικές φορές θα βρείτε την ίδια φωτογραφία και στα δύο άλμπουμ. Το Camera Roll χρησιμοποιείται μόνο για την αποθήκευση της συσκευής. Κάθε φωτογραφία που τραβάτε θα αποθηκεύεται στη μνήμη του τηλεφώνου σας, που είναι το άλμπουμ Cameral Roll. Ενώ η ροή φωτογραφιών μου είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης που βασίζεται σε σύννεφο και μεταφορτώνεται και στη συνέχεια πραγματοποιείται λήψη σε κάθε συγχρονισμένη συσκευή. Αντί να χρησιμοποιήσετε καλώδιο για μεταφορά ή συγχρονισμό των φωτογραφιών σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ροή φωτογραφιών μου για να μοιραστείτε φωτογραφίες μεταξύ συσκευών. Όπου το Camera Roll είναι μόνο για τη συσκευή του και όχι για άλλους.

Με απλά λόγια το Camera Roll είναι το σημείο όπου θα αποθηκευτούν όλες οι φωτογραφίες που έχετε τραβήξει με το iPhone σας. Η ροή φωτογραφιών μου θα συγχρονίσει μόνο τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες για κοινή χρήση με άλλες συνδεδεμένες συσκευές. Πρέπει να διαγράψετε μόνοι σας φωτογραφίες από το Camera Roll, ενώ η ροή φωτογραφιών μου θα αφαιρέσει αυτόματα τις εικόνες μετά το όριο των 30 ημερών.

Διαφορά μεταξύ της ροής φωτογραφιών μου και των φωτογραφιών iCloud

Όταν σκέφτεστε τη ροή φωτογραφιών μου και τις φωτογραφίες iCloud, και οι δύο μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ των δύο. Το iCloud Photos θα αποθηκεύσει όλες τις φωτογραφίες σας στο χώρο αποθήκευσης iCloud ως αντίγραφο ασφαλείας. Κάθε φορά που λαμβάνεται μια νέα φωτογραφία στη συσκευή, θα μεταφορτώνεται αυτόματα στο χώρο αποθήκευσης iCloud για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο χώρο αποθήκευσης iCloud με όλες τις άλλες παρόμοιες συσκευές συνδεδεμένες με λογαριασμούς. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας βίντεο και ζωντανών εικόνων, σε αντίθεση με τη ροή φωτογραφιών μου που δεν επιτρέπει βίντεο και ζωντανές εικόνες. Είναι καλύτερο από τη ροή φωτογραφιών μου, αλλά έρχεται με ένα μεγάλο πρόβλημα και αυτός είναι ο χώρος αποθήκευσης.

Εάν διαγράψετε μια φωτογραφία από το άλμπουμ της ροής φωτογραφιών μου, θα διαγραφεί μόνο από τη ροή φωτογραφιών μου και όχι από τη συσκευή. Ωστόσο, εάν διαγράψετε μια φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud, τότε θα διαγραφεί τόσο για την αποθήκευση iCloud όσο και για τη συσκευή.

Οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν με τη ροή φωτογραφιών μου δεν θα υπολογίζονται στο iCloud Storage. Το δωρεάν πακέτο iCloud παρέχει 5 GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος μπορεί να σώσει περίπου 1.600 φωτογραφίες. Εάν ο χώρος αποθήκευσης είναι πλήρης, θα πρέπει να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα αποθήκευσης iCloud. Το iCloud παρέχει 50 GB αποθηκευτικού χώρου για 0,99 $ / μήνα. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν λειτουργία My Photo Stream χωρίς να πληρώσετε καμία χρέωση είτε να επιλέξετε το πρόγραμμα αναβάθμισης iCloud για να αποκτήσετε περισσότερο χώρο.