Οδηγοί

Πώς μπορώ να ξέρω εάν αποκλείω το Snapchat;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που προκάλεσε περιέργεια σε πολλούς από εμάς. Από μια γρήγορη αναζήτηση στο Google για "Πώς μπορώ να ξέρω αν είμαι αποκλεισμένος στο Snapchat;", είναι σαφές ότι βλέπουμε πολλές αντιφατικές απαντήσεις. Το καθιστά ακόμη πιο απογοητευτικό που πολλές από τις απαντήσεις δεν φαίνεται να παρέχουν καμία απόδειξη στις απαντήσεις τους. Σκεφτήκαμε ότι θα το αναλάβουμε για να μάθουμε ακριβώς πώς λειτουργεί η λειτουργία μπλοκ στο Snapchat. Χρησιμοποιήσαμε δύο συσκευές και έναν αριθμό ξεχωριστών λογαριασμών για να μάθουμε ακριβώς πώς να γνωρίζουμε εάν είστε αποκλεισμένοι στο Snapchat.

Τι βρήκαμε για τα Snapchat Blocks

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που συμβαίνουν όταν ένας χρήστης σας αποκλείει στο Snapchat. Ωστόσο, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν επίσης όταν ένας χρήστης σας κάνει φιλικό ή όταν ένας χρήστης διαγράψει τον λογαριασμό του. Για αυτόν τον λόγο, μπορείτε να μάθετε εάν ένας χρήστης σας έχει αποκλείσει, δεν σας φίλε ή διαγράψει τον λογαριασμό του εάν ισχύει το ακόλουθο.

Δεν μπορείτε πλέον να τους στείλετε αποσπάσματα

Δεν μπορείτε να τα βρείτε στη λίστα επαφών σας

Η ιστορία τους έχει εξαφανιστεί

Δεν μπορείτε να συνομιλήσετε μαζί τους και οι προηγούμενες συζητήσεις σας έχουν εξαφανιστεί

Επιπλέον, με λίγο περισσότερο σκάψιμο, βρήκαμε ότι υπάρχει ένας τρόπος να προσδιορίσουμε αν κάποιος σας διέγραψε. Στη συνέχεια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να μάθουμε αν σας εμπόδισαν ή όχι. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ακολουθήσετε τον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων για να μάθετε εάν ένας φίλος σας αποκλείστηκε, δεν σας έκαναν φίλους ή διέγραψε τον λογαριασμό του.

Βήμα 1

Όταν σύρετε προς τα δεξιά για να δείτε συνομιλίες, μπορείτε να κρατήσετε το όνομά τους σε μια προηγούμενη συνομιλία και να πατήσετε Προσθήκη φίλου.

Εάν το συνηθισμένο ροζ τρίγωνο έχει γίνει γκρι, έχει ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εάν σας δίνει την επιλογή να προσθέσετε φίλο, αλλά τότε εμφανίζεται το μήνυμα "Συγνώμη! Δεν ήταν δυνατή η εύρεση του ονόματος χρήστη » έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ εσύ ή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ο λογαριασμός τους. (Δείτε το Βήμα 2 για περισσότερα.)

Βήμα 2

Εάν δεν ήσασταν φίλοι, μπορείτε να κάνετε τα εξής για να μάθετε εάν σας αποκλείουν ή σας διέγραψαν.

Ζητήστε από δύο αμοιβαίους φίλους να δουν αν μπορεί ακόμα να επικοινωνήσει μαζί τους μέσω του Snapchat. Εάν και οι δύο φίλοι σας δεν μπορούν να στείλουν στιγμιότυπα στην αμοιβαία επαφή σας ή εάν η αμοιβαία επαφή έχει αφαιρεθεί από τη λίστα φίλων τους, η εν λόγω επαφή έχει ΔΙΑΓΡΑΦΗ ο λογαριασμός τους.

Εάν έχετε ακολουθήσει αυτά τα βήματα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι ασφαλές να τους ρωτήσετε εάν έχουν διαγράψει τον λογαριασμό τους για επιβεβαίωση χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε αμηχανία ή ένταση μεταξύ σας.

Εάν η επαφή μπορεί να επικοινωνήσει από τους αμοιβαίους φίλους σας, τότε η επαφή σας έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ

Για να το επιβεβαιώσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο Snapchat και να προσπαθήσετε να βρείτε το όνομα χρήστη του Snapchat αναζητώντας το στη λειτουργία "Προσθήκη φίλων". Εάν μπορείτε να βρείτε το λογαριασμό τους στο νέο λογαριασμό, μπορείτε να επιβεβαιώσετε για το 100% που έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ

Το έχουμε λοιπόν - αυτός ο οδηγός μπορεί να αποδείξει 100% εάν ένας φίλος του Snapchat σας έχει αποκλείσει, δεν σας έχει φιλήσει ή διαγράψει τον λογαριασμό του. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τον οδηγό βήμα προς βήμα για να βεβαιωθείτε ότι τα αποτελέσματά σας είναι σωστά.

Μπορεί να είναι ενοχλητικό να αποκλείσετε έναν φίλο σε μια κοινωνική πλατφόρμα, αλλά είναι σημαντικό να σέβεστε το απόρρητό τους.